Pirelli däck P ZERO Velo TT 25-622

Pirelli däck P ZERO Velo TT 25-622

399,20 kr

Pirelli däck P ZERO Velo TT 25-622

År av erfarenhet i toppskiktet av racing har lett till: P ZERO Velo som sätter ett nytt riktmärke i prestanda för vikbara däck. Kärnan är Pirelli SmartNET Silica: njut av bättre grepp i torra och våta förhållanden, oöverträffad körsträcka och motstånd mot punkteringar. Omöjlig? Inte längre.

Mönster
Mönster och slitbana är hjärtat av ett däcks prestanda: kontaktpunkten mellan marken och cykeln. Slitbanan består av en blandning av noggrant utvalda och matchade kemiska komponenter som bidrar väsentligt till däckets enastående prestanda. Däcket är gjort av Pirellis innovativa SmartNET Silica med ICS och FGD-tekniker, vilket ger den allsidig prestanda.

Gummisammansättning
Utvecklades med hjälp av Pirellis stora erfarenhet av motorsport, på fyra och två hjul, på väg och i terräng. Pirelli SmartNET Silica är en banbrytande innovation inom gummiblandningsteknik: Hög prestanda med effektivt rullande egenskaper och vått grepp samt lång körsträcka och punkteringsskydd.

Konstruktion
Pirelli har utvecklats på en 127 tpi stomme som är konstruerad för att ge optimalt marktryck. Däckets mitt- och sidodelar garanterar kontrollerat grepp vid olika hastigheter och lutningsvinklar. Spårprofilen bygger på erfarenhet och utveckling av motorcykelracingdäck. Det ger optimal vattendränering i olika vinklar, och håller ljudnivåerna låga och garanterar korta uppvärmningstider. Detta garanterar omedelbart maximalt grepp. Point.

Punkteringsskydd
Ett bälte av aramidfibrer under slitbanan skyddar mot skarpa kanter: Aramid är en fiber med starkt motstånd mot skärning och slitage. Dess låga vikt och flexibilitet bidrar även till att öka rullförmågan och däckets totala prestanda.

Detaljer

  • Lågt rullmotstånd
  • Överlägsen hantering för säker körupplevelse
  • Vikt: 195g (23-622), 210g (25-622), 230g (28-622)
  • ”Aramidfiber" punkteringsskydd
I lager

Pirelli
1903121845257
1 Produkt
2019-03-13