Lazer hjälm Comp DLX Mips, Matt Svart M/L 54-61cm

Lazer hjälm Compact DLX Mips, Matt Svart M/L 54-61cm

Lazer
1904181518673
I lager
799,00 kr
Inkl. moms

Lazer hjälm Comp DLX Mips, Matt Svart M/L 54-61cm

Lazer Compact DLX MIPS är en förbättrad version av den redan populära Lazer Compact. Utrustad med LED-belysning bak och inbyggt insektsnät. Riktigt skön hjälm som är en perfekt hjälm för pendling och elcykel.

 
  • Suveränt skydd med MIPS. MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  • Perfekt passform och ventilering. TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln. 20 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.
  • Lätt. Compact DLX MIPS's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  • Extra synlig. Slå på det integrerade bakljuset när det är mörkt så att andra trafikanter ser dig.
  • Håller flugorna borta. Insektsnät som håller flugor och småkryp borta från huvudet gör det lättare att fokusera på vägen framför.
10 objekt
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.