GO Electrolyte tub, Citron & Lime 500g

GO Electrolyte tub, Citron & Lime 500g

SIS
SIS006052
I lager
199,00 kr
Inkl. moms

GO Electrolyte tub, Citron & Lime 500g

SiS GO Electrolyte innehåller en blandning av en lätt smältbar och snabb tillförsel av kolhydrater samt elektrolyter (som natrium) som främjar optimal hydratisering.
En kombination av energikällor och elektrolyter ökar kroppens förmåga att absorbera vatten under träning, bibehålla din uthållighet och skydda mot kramper. Produkten blandas vid lämpliga kolhydratkoncentrationer (36 gram som en 6% lösning), natrium (20 mmol / l) och vätska (500 ml servering) för att uppnå de kombinerade målen med energi och hydratisering.
Fördelar med SiS GO elektrolyt
Både kolhydratbrist och uttorkning är två av de vanligaste orsakerna till trötthet i uthållighetsträning. Ett vanligt misstag som utförs av uthållighetsutövare är att konsumera för mycket eller för lite kolhydrat vid olämpliga tidpunkter, vilket orsakar brist på kolhydratsabsorption eller gastrointestinala problem.
Förutom att säkerställa optimala kolhydrater och hydratiseringsstatus före träning, är det känt att får du i dig ytterligare kolhydrater och vätska under träningen förbättrar det din prestanda, tid och det fördröjer utmattning. Den specifika formuleringen av SiS GO Electrolyte representerar ett strategiskt tillvägagångssätt för att se till så du inte blir utmattad pågrund av brist på kolhydrater eller vätska.
Nyckelfunktioner
-36 gram kolhydrat per 500 ml portion
-Hög i natrium för att främja hydratisering
-Få energi och vätska snabbt
-Contents: 500 ml Tub
-Godkänd för Veganer.


Typiska värden per servering (40g)
Energi 619kj / 146kcal
Protein 0,0g
Kolhydrat 36g
varav sockerarter 6,7 g
Fett 0,0 g
av vilka mättar 0,0 g
Fiber 0.0g
Salt 0,5 g
VITAMINER OCH MINERALER (% RDA)
Kalcium 27 mg (3%)
Magnesium 5 mg (1%)
Kalium 60 mg (3%)

Ingredienser:
Kolhydratblandning (93%) (Maltodextrin (från Majs), Fruktos), Citronsyra, Elektrolyter (2%) (Natriumklorid, Kalciumlaktat, Kaliumklorid, Natriumcitrat, Magnesiumsitrat), Naturligt smakämne, sötningsmedel (aspartam). Innehåller en källa av fenylalanin

 
1 Produkt
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.