Umara U Recover Pulver Vanilla 1200g

Umara U Recover Pulver Vanilla 1200g

Umara
2108261219737
I lager
475,00 kr
Inkl. moms

Umara U Recover Pulver Vanilla 1200g

U Recover är vår 100% veganska återhämtningsdryck med en len, mjuk smak av choklad eller vanilj (eller vanilj/choklad om du känner för att mixa 50/50). 1,5-3 skopor (50-100g) blandas i 500ml vatten eller mjölk och konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för återinlagring av muskelglykogen samt levererans av fullvärdigt protein för att ge "byggstenar" till musklernas återuppbyggnad.

Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Ärtproteinisolat, Sojaproteinisolat, Risprotein + BCAA som ger proteinet samma kompletta aminosyraprofil som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen

Kolhydratkällan är maltodextrin som återfyller dina muskler med nytt muskelglykogen. Utöver detta innehåller den även aminosyran Glutamin som är involverad i immunförsvaret. Till sist innehåller en fulldos (3 skopor) även salt motsvarande det du förlorar i 500ml svett.

Summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig måltid. Försök se till att äta en balanserad måltid så snart som möjligt efter avslutat pass. U Recover tas med fördel inom 30min efter avslutat pass.

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i Sverige. Tillverkad enligt HACCP / GMP. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

100% vegansk.

 
1 Produkt
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.