Garmin Rally XC200 Dubbelsidiga Effektpedaler MTB

10 239,20 kr

Garmin Rally XC200 Dubbelsidiga Effektpedaler MTB

Kraftmätarna Rally™ har testats för extrem användning. Så att du kan cykla där det passar dig. XC200 med dubbelavkänning mäter total kraft, kadens, vänster/höger balans. Pedalerna är kompatibla med SHIMANO® SPD-klossar, de monteras som vanliga pedaler och är lätta att flytta mellan cyklar. Du kan omedelbart se exakta kraftmätningar på Garmin-enheteneller granska senare med Garmin Connect™-appen. Visa dina data på Strava, TrainingPeaks och Zwift för vidare analys, delning med mera.

RALLY XC

Rally XC med dubbelavkänning är designade speciellt för terrängcyklister och har SHIMANO SPD cleat. Nu kan du mäta kraft oavsett om du kör på landsväg, gravel, MTB eller cyclocross

PEDAL DESIGN

En snygg podlös design för större svängrum i kurvor och bättre ramhöjd för smartare ergonomi.

ENKEL INSTALLATION

Installeras precis som en vanlig pedal och är enkel att flytta mellan cyklar.

PRESTATIONSMÄTNING

Mäter total kraft med+/-1% noggrannhet och kadens. Dual-sensing versions mäter även vänster- högerbalans och avancerad cyklingsdynamik för att visa hur och var du tillämpar kraft på pedalen.

ECOSYSTEM

Integreras helt med Garmins ecosystem för enkel åtkomst av dataanalys, mjukvara eller inställningar som uppdateras via kompatibla Garmin klockor, Edge® cykeldatorer och Garmin Connect. Utnyttja kraften i Garmin Connect för att få tränings content och tränings data där du vill ha den för analys på tredjepartsplattformar som Strava, TrainingPeaks, och TrainerRoad.

ENKELAVKÄNNING

RS100, RK100 och XC100 är den prisvärda kraftmätaren med möjlighet till uppgradering till dubbel avkänning med cyklingsdynamik.

FLYTTBAR SPINDEL

Beroende på säsong kan du flytta över spindeln till Vector™ 3 ellerRally RS/RK/XC pedalkroppssatser (säljs separat)

BATTERITID

Upptill 120 timmar. LR44/SR44 (x4) ellerCR1/3N (x2) batteri som är enkelt att byta.

ANT+® OCH BLUETOOTH®TEKNIK

Anslut via ANT+ eller Bluetooth till din kompatibla Garmin klocka eller Edge cykeldator. Stöder även anslutning till populära appar för inomhusträning som Zwift och Trainer Road

Slut i Lager

Garmin
2104151423921
2021-04-15